Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΣΑΚΟ ΘΕΟΔΩΡΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΧΙΩΤΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
sullogos.vaxiwtwn@gmail.com

                                                                                                       Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012


    Ο Σύλλογος  Βαχιωτών Λακωνίας ευχαριστεί θερμά τον συγχωριανό και φίλο μας κύριο Μητσάκο Θεόδωρο για την προσφορά του στο Σύλλογό μας καθώς και για την αίσθηση συνεργασίας ,στήριξης και φιλίας .
    Ευχόμαστε να είστε το παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους συγχωριανούς μας!!!

                       Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!



Με εκτίμηση
                        Ο  Πρόεδρος Διακουμάκος Στέλιος
                   και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΧΙΩΤΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
sullogos.vaxiwtwn@gmail.com

                                                                                                                   Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012


    Ο Σύλλογος Βαχιωτών Λακωνίας το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 πραγματοποίησε με επιτυχία την ετήσια κοπή πίτας στην αίθουσα εκδηλώσεων του TITANIA HOTEL.
    Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους συγχωριανούς και φίλους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν το Σύλλογο μας για άλλη μια φορά!
    Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο και συγχωριανό μας  κύριο Καπερναράκο Πέτρο και την ομάδα του Vachos Radio που ήρθαν από το χωριό μας το Βαχό για να μεταδώσουν ζωντανά μέσα από την σελίδα του Vachos Radio την εκδήλωση μας,  ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν και αυτοί που δεν κατέστη δυνατό να παραβρεθούν.
    Το φλουρί έτυχε στον  κύριο Καπερναράκο Πέτρο που κέρδισε μια εικόνα  προσφορά του κυρίου Διακουμάκου Στέλιου ,Προέδρου του Συλλόγου μας. Ο κύριος Καπερναράκος Πέτρος πρόσφερε ξανά την εικόνα στο Σύλλογο για να ξαναμπεί σε κλήρωση και την κέρδισε ο κύριος Γιάννης Ηλίας.
    Το τυχερό νούμερο της λαχειοφόρου αγοράς για την τηλεόραση ήταν το 420 και το κέρδισε η ομάδα του Vachos Radio.
    Ευχαριστούμε τον κύριο Θεοδωράκο Κυριάκο Πρόεδρο Τοπικού του χωριού μας καθώς και τους Δημοσιογράφους από το χωριό μας Καπερναράκο Λεωνίδα και Σαραντάκο Γιώργο.
    Ευχαριστούμε την ομάδα του Vachos Radio Καπερναράκο Πέτρο, Παπαδοθωμάκο Γρηγόρη, Ρουσιάκη  Χρήστο ,Σουρελλή Μαρία ,Κιμίνου Άντζυ.

    Ευχαριστούμε και τους  Μελλά Παναγιώτη, Αγγελόπουλο Παναγιώτη, Ρέππα Παναγιώτη , Ρούσσου Ζωή ,Κούβαρη Ελένη ,Βλαχάκο, Χονδροκούκη Παρασκευά, Μπαρμπαγιάννη Ευγενία, Νικολαρέα Πέτρο, Πιερρουτσάκο Τζανέτο και Κάσση Μιχάλη.
    Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση μας την κυρία Βγενοπούλου Μαρία και το προσωπικό του ξενοδοχείου Titania Hotel.

                                     Με εκτίμηση
                                     Ο Πρόεδρος
                               Διακουμάκος Στέλιος
                και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου